Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii i-au dat 'daună TOTALĂ' lui Salam: În ce voia să investească suma uriașă confiscată

www.romaniatv.net
Florin Salam

Dublă lovitură primită de Florin Salam din partea autorităților americane. Manelistul s-a trezit cu planurile de afaceri date peste cap, după ce polițiștii din SUA i-au confiscat cei aproape 100.000 de dolari pe care nu i-a declarat la urcarea în avion când se îndrepta spre Europa.

Potrivit unui apropiat de-al cântărețului, Florin Salam era decis ca, în momentul în care s-ar fi întors în România să cumpere cu respectivii bani două apartamente într-un complex rezidențial nou, de la marginea Bucureștiului. Salam plănuia să le închirieze mai departe, acesta fiind hotărât să investească o mare parte din veniturile sale în asemenea afaceri, scrie spynews.ro.

Citeşte şi: Un bărbat, amendat cu 1000 DE LEI pentru flatulenţă

Dar, deși el făcuse toate demersurile necesare pentru a le cumpăra, acum, afacerea a căzut, el fiind lăsat fără bani de americani. Evident, supărarea este pe măsură, cu atât mai mult cu cât șansele să recupereze banii nedeclarați sunt minime, și posibilitatea să se întoarcă în SUA, pentru a-și relua seria de concerte atât de bănoase, sunt foarte mici, el fiind, de acum, supravegheat de autoritățile americane care îl suspectează de evaziune.

Florin Salam a fost reţinut pe aeroportul din New York de curând, în urma unui concert pe care l-a susţinut la un restaurant cu specific românesc de acolo. Conform Antena Stars, cântăreţul a mers să cânte la un restaurant, de unde a plecat cu o sumă uriaşă de bani. Ajuns e aeroportul din New York, cântăreţul a fost reţinut de către poliţia de frontieră din cauza sumei de bani pe care o avea asupra lui, aproximativ 100 000 de dolari, fără să deţină vreun act. Poliţia a hotărât să îl elibereze pe Florin Salam şi pe cei din echipa lui, însă au decis şi să confişte suma de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.