Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanul Devin Haney şi-a apărat cu succes centurile de campion mondial WBA, WBC şi WBO la categoria uşoară: L-a bătut pe un ucrainean care a luptat în război

Devin Haney

Boxerul american Devin Haney şi-a apărat cu succes centurile de campion mondial WBA, WBC şi WBO la categoria uşoară, învingându-l la puncte, în unanimitate, pe ucraineanul Vasil Lomacenko, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă seara la Las Vegas (Nevada).

Cei trei arbitri judecători i-au acordat victoria lui Haney (116-112, 115-113, 115-113), la capătul unei lupte foarte strânse cu Lomacenko, dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice ca amator (2008, 2012), scrie agerpres.ro.

În vârstă de 24 de ani, Devin Haney a obţinut cu această ocazie a 30-a sa victorie în tot atâtea meciuri disputate ca profesionist, 15 dintre ele fiind câştigate înainte de limită.

Americanul a unificat centurile la categoria uşoară în iunie 2022, când l-a învins pe australianul George Kambosos Jr.

Vasil Lomacenko (35 ani), regele acestei categorii în urmă cu patru ani, a suferit sâmbătă al treilea eşec în 20 de meciuri disputate în ringul profesionist (17 victorii, 11 înainte de limită).

Anul trecut în luna februarie, după declanşarea invaziei armatei ruse în Ucraina, Lomacenko a anunţat, într-o postare pe Facebook, că s-a alăturat unui batalion de apărare de lângă Odessa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.