Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanul John Isner a cucerit al patrulea său titlu la Atlanta

www.agerpres.ro
John Isner

Tenismanul american John Isner s-a impus pentru a patra oară în turneul ATP de la Atlanta (Georgia/SUA), dotat cu premii totale de 642.750 dolari, duminică, după ce l-a învins în finală pe compatriotul său Ryan Harrison, cu 7-6 (8/6), 7-6 (9/7).

Isner, 32 ani, numărul 20 mondial, care duminica trecută se impusese pe iarba de la Newport (Rhode Island), mai ieșise învingător la Atlanta în 2013, 2014 și 2015, iar în 2016 fusese învins în ultimul act de australianul Nick Kyrgios. Pentru Isner a fost al 12-lea titlu ATP din carieră, anunță Agerpres.

Citește și: Gigi Becali își face praf jucătorii după egalul cu Craiova: Alibec și `Lampard` Popescu sunt umiliți de patron

Isner, aflat la a șaptea finală la Atlanta, a salvat o minge de set în primul tie-break la 5-6, iar ulterior s-a impus cu 8-6.

Harrison, grație unui break reușit în debutul setului secund, a pus capăt unei serii de 75 de ghemuri consecutive pe propriul serviciu reușite de Isner, începută la Newport.

Ryan Harrison, numărul 42 mondial, a disputat, la 25 ani, a doua sa finală ATP din carieră, după titlul obținut anul trecut la Memphis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.