Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanul viral, care le dă lecții de 'românism' românilor: 'Dacă îl vede nea Mărin...' / VIDEO

captura TikTok
Mene, american TikTok

Un american a captivat întreaga comunitate TikTok prin abilitățile sale remarcabile în dansurile populare românești. Dansează brâul cum nici românii nu reușesc. Îndrăgostit până peste cap de o româncă,  el se pregătește să își oficializeze relația în toamna acestui an și face pregătiri intense, mai ales în materie de dansuri.

Mene, americanul care trăiește o poveste de dragoste cu Arissa, o româncă, a impresionat audiența TikTok cu un videoclip postat recent. În înregistrare, el dovedește o pricepere deosebită în dansurile tradiționale românești, surprinzându-i pe mulți cu pasiunea sa pentru muzica populară.

Videoclipul, filmat de viitoarea sa soție, îl prezintă pe Mene executând cu gratie mișcări specifice din Ardeal și Banat, chiar în compania câinelui lor. Această abordare neconvențională a cucerit inimile spectatorilor, care au lăudat talentul și dedicarea sa. Mulți au remarcat, n comentarii, că 'Nea Mărin' ar fi fost impresionat de abilitățile sale.

Este evident că dragostea lor transcende barierele culturale, iar integrarea lui Mene în cultura și limba română demonstrează legătura puternică pe care americanul o are cu țara partenerei sale.

Mene și Arissa, care împărtășesc frecvent momente din viața lor pe TikTok, au deja o comunitate proprie, reunind peste 93,6 mii de urmăritori și 2,6 milioane de aprecieri.

@arissaadams Pentru toți cei care ați întrebat, nunta noastră va avea loc în toamna ????????????‍♀️????????????????????#wedding #romania #romaniandance #danspopular #ardeleana #brâu #2024 ♬ original sound - Ari and Mene

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.