Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amfiteatrul în aer liber de la TNB va fi deschis publicului din luna mai până în septembrie

www.tnb.ro
tnb

Amfiteatrul în aer liber de la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, o scenă unică în România, un loc aflat la 24 metri deasupra Pieţei Universităţii, va fi deschis publicului din luna mai până în septembrie, anunţă TNB, potrivit news.ro.

Spectacole de teatru şi dans, concerte de jazz, rock sau folk, filme de colecţie sau cele mai recente producţii cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute, în această vară.

Biletele pentru lunile mai şi iunie s-au pus în vânzare. Detalii pe tnb.ro & mystage.ro.

Conform site-ului tnb.ro, spectacolul "(D)efectul Placebo", creaţie colectivă, cu un concept de Ştefan Lupu, este programat duminică, de la ora 21.00.

Citește și: Penélope Cruz va fi distinsă cu Premiul Donostia pentru întreaga carieră la Festivalul filmului de la San Sebastian 2019

În data de 17 mai, primul spectacol al stagiunii de vară, "Anonimul veneţian", cu Ilinca Goia şi Ioan Andrei Ionescu, este programat la ora 21.00.

Pentru spectacolele în aer liber, organizatorii precizează: Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de începere, reprezentaţia se suspendă (fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii de bilete), iar dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, aceasta se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea ei şi nici rambursarea costului biletului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.