Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amical al FCSB cu echipa de Liga a III-a Progresul Spartac

www.gsp.ro
Nicolae Dică

La finele acestei săptămâni, Progresul Spartac va avea parte de un meci amical de lux împotriva vicecampioana ţării, FCSB informează mediafax.

După cum se ştie, campionatul Ligii I este întrerupt, deoarece este pauză pentru meciurile naţionalei cu Lituania (sâmbătă, 17 noiembrie, ora 21:45, la Ploieşti) şi Muntenegru (marţi, 20 noiembrie, ora 21:45, la Podgorica), în Liga Naţiunilor. Astfel, FCSB a căutat o partidă de antrenament pentru a-şi menţine jucătorii valizi într-o formă fizică optimă.

Pentru echipa lui Nicolae Dică a fost foarte la îndemână varianta Progresul Spartac, una dintre echipele bune de la nivelul Ligii a 3-a. Bleu-albaştri aflaţi pe locul 5 în Seria a 2-a a Ligii 3, cea în care Rapid este lider, au etapă liberă în acest week-end, deoarece aveau planificată o dispută cu CSO Bragadiru, care, însă, s-a retras din campionat.

Astfel, conducerile celor două cluburi au căzut de acord pentru susţinerea unui meci amical sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 11:00. Jocul va avea loc la baza ARCOM Berceni. FCSB II, echipa satelit, va juca tot acolo, cu o zi mai înainte, de la ora 14:00, un meci oficial cu Sportul Chiscani, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.