Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amintiri cu Iohannis: Cum a cumpărat actualul preşedinte un tractor din Germania

iohannis sotie

În ultimele luni, de când a devenit candidat şi, ulterior, preşedinte, despre Klaus Iohannis s-au aflat tot felul de lucruri, inclusiv personale. Când vine vorba despre un şef de stat, interesul publicului pentru fiecare aspect din viaţa sa este cât se poate de justificat.

Ultimul episod din trecutul lui Iohannis scos la iveală de presă s-a petrecut la începutul anilor '90. Rudele lui Carmen Iohannis din localitatea Sântu, judeţul Mureş, au dezvăluit că într-una din desele vizite pe care le-a făcut în satul lor, soţul acesteia, Klaus Iohannis, le-a adus un cadou mai puţin obişnuit.

"Klaus trecuse pe la noi prin sat imediat după Revoluţia din 1989. Aveam aici un cămin cu copii defavorizaţi, erau vai de ei, săracii. Lui Klaus i s-a făcut milă de ei şi ne-a spus că dacă îi ajutăm pe copii cu cartofi şi alte alimente ne aduce un tractor din Germania, să ne ajute la muncile câmpului. După câteva luni ne-am trezit în poartă cu tractorul, îl luase de pe la saşii lui plecaţi în Germania. Aşa era Klaus încă de atunci, un om de cuvânt", au declarat rudele lui Iohannis, pentru wowbiz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.