Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amir Khan i-a transmis un mesaj lui Manny Pacquiao, după câștigarea titlului WBA: 'Foarte bine lucrat. A făcut un adevărat spectacol și a terminat în forță'

www.news.ro
mănuși box

Amir Khan (32 de ani) i-a transmis duminică, 21 iulie, un mesaj lui Manny Pacquiao (40 de ani), prin intermediul contului personal de Twitter, scrie Mediafax.

Pugilistul britanic l-a felicitat pe noul campion WBA la categoria semimijlocie, în urma victoriei înregistrate în fața lui Keith Thurman. De asemenea, Khan a contestat și decizia juriului, care nu a fost una unanimă.

”Foarte bine lucrat, Manny Pacquiao. A făcut un adevărat spectacol și a terminat în forță. Cred că a fost victoria unanimă a lui Manny”, au fost vorbele lui Amir Khan, în urma meciului dintre Manny Pacquiao și Keith Thurman.

Citește și: Echipa Jaqueline Cristian - Elena Gabriela Ruse joacă duminică finala la dublu de la BRD Bucharest Open

Recent, Amir Khan spunea recent, pe aceeași rețea de socializare, că Manny Pacquiao a semnat un contract pentru o întâlnire dintre cei doi care va avea loc pe data de 8 noiembrie. Senatorul filipinez a negat această veste, iar duminică, după anunțarea victoriei sale asupra lui Thurman, ”Pacman” a declarat că nu va mai lupta până anul următor.

”Am fost binecuvântat în seara asta. Nu este un oponent ușor. Anul viitor voi mai lupta. Acum trebuie să mă întorc la lucru, în Filipine”, a spus Pacquiao, la sfârșitul meciului.

”Pacquiao este cu adevărat un mare campion. Vreau revanșa. A fost o binecuvântare și o lecție”, a spus și Keith Thurman, după înfruntarea cu senatorul filipinez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.