Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Amnezie' la concertul lui Taylor Swift. Mai mulți fani nu-și mai amintesc nimic din timpul show-ului

Glamour
Taylor Swift

La un moment dat, Taylor Swift avea o piesă în care unul dintre versuri spunea așa „Hold on to the memories, they will hold on to you” . Ei bine, pare că nu s-a aplicat și în cazul fanilor care au participat la unul dintre concertele ei recent. Mai mulți au acuzat că au avut amnezie și nu își explică ce s-a întâmplat cu ei, scrie BBC.

Artista nu a mai avut un turneu atât de grandios din 2018. Acum, a revenit pe scenă cu „Eras Tour” , un concep complex cât o întreagă experiență. Fanii au epuizat instant toate biletele și nu regretă nicio secundă că au plătit o avere pentru ele. În schimb, unii dintre ei regretă că nu își mai amintesc nimic din ceea ce s-a întâmplat la un concert recent.

Una dintre fanele lui Tay-Tay care a mers la concert a povestit experiența ei în online. Aceasta a recunoscut că nu își amintește nimic din cele întâmplate. Atunci când prietena ei i-a arătat un filmuleț cu ea, distrându-se pe melodiile artistei, tânăra nu și-a putut aminti nimic.

„Dacă nu m-ar fi filmat prietena mea să văd momentul, aș fi spus tuturor că asta nu s-a întâmplat. ”

Taylor Swift nu a comentat  incidentul

Totuși, se pare că este nu este singura care a avut amnezie după concertul lui Taylor Swift. O altă fană a povestit experiența ei după ce a participat la show-ul divei din Philadelphia. Nicole Booz a spus că a simțit cum spiritul ei i-a părăsit corpul pe întreaga durată a concertului.

„Nu îmi amintesc nimic din cele întâmplate. Noroc că am văzut extrasul de cont care-mi arăta că am plătit 765$ pe bilet. ”

Dr. Dean Burnett, specialist la Universitatea din Cardiff a explicat logic și științific tot ce s-a întâmplat cu fanii de la concertul lui Taylor Swift.

„Dacă ești la concertul cuiva pe care îl iubești, înconjurat de alte persoane extrem de încântate, asculți muzica față de care au stabilit anumite conexiuni emoționale, treci printr-un carusel de emoții. ”

Potrivit lui, atunci când fanii sunt entuziasmați și atât de absorbiți de un moment, ei pot avea impresia că ,,timpul a trecut brusc” și că nu au reușit să proceseze în mod corespunzător tot ceea ce tocmai au văzut, auzit și simțit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.