Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMOFM: Există 3.570 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti

angajari

Un număr de 3.570 de locuri de muncă vacante sunt disponibile, în perioada 22 - 29 septembrie 2021, în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti (AMOFM), potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, se menţionează într-un comunicat publicat de instituţie, informează Agerpres.

Din totalul locurilor de muncă vacante, 520 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 438 persoanelor cu studii medii, 2.260 pentru muncitorii calificaţi şi 352 pentru muncitorii necalificaţi.

Potrivit centralizării AMOFM, în categoria persoanelor cu studii superioare cele mai multe locuri sunt pentru analişti servicii client (139), manageri proiect (61) şi şefi de departament mărfuri alimentare/nealimentare (36), iar pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 91 de locuri pentru agenţi de vânzări, 45 de locuri pentru asistenţi medicali generalişti şi 40 pentru oficianţi poştă telegrame.

Din cele 2.260 de locuri de muncă vacante pentru muncitorii calificaţi, un număr de 559 sunt disponibile pentru lucrători comerciali, 520 pentru asistent personal al persoanei cu handicap grav şi 221 pentru casieri. În cazul muncitorilor necalificaţi, sunt căutaţi manipulanţii de mărfuri (99 de locuri), ambalatorii manuali (55) şi paznicii (39).

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în permanentă dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

AMOFM Bucureşti furnizează gratuit serviciul de mediere a muncii, prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

Totodată, AMOFM Bucureşti face cunoscute locurile de muncă vacante, comunicate de către angajatori, persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Astfel, serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.