Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMOFM: Şomerii bucureşteni au la dispoziţie peste 2.800 de locuri de muncă

anofm

Şomerii din Capitală pot alege un loc de muncă dintre cele 2.887 de posturi disponibile în perioada 1 - 7 februarie, a anunţat joi Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), precizând că cele mai multe posturi vacante sunt pentru muncitorii calificaţi, respectiv 1.304.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, în cazul muncitorilor calificaţi, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru agent de securitate (296), lucrător comercial (178) şi asistent maternal (69).

Pentru absolvenţii de studii medii sunt înregistrate 545 de locuri vacante, cele mai multe fiind pentru funcţionar economic (66), operator vânzări prin telefon (100) şi agent de vânzări (100).

De asemenea, 447 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, cele mai multe pentru analist servicii client (38), analist financiar (85) şi inginer mecanic (16), anunță Agerpres.

În plus, pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 591 de posturi libere, dintre care 192 pentru muncitori necalificaţi în agricultură, 47 pentru femeie de serviciu şi 60 pentru lucrător sortator deşeuri reciclabile şi 57 de posturi pentru paznici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.