Vicepreşedintele Comisiei SRI ia atitudine, după moartea lui Condrea

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 23-05-2016 07:05

Vicepreşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Octavian Marius Popa, cere şi el, alături de Sebastian Ghiţă, convocarea unei şedinţe a Comisiei, afirmând că moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

CUTREMURĂTOR Primele INFORMAȚII: Cum a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

IMAGINI horror de la locul unde a murit patronul Hexi Pharma/ VIDEO + FOTO

Patronul Hexi Pharma a MURIT

Eu l-am sunat pe dl. Georgian Pop (preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI - n.r.). Iniţial telefonul suna ocupat. După aceea nu mi-a răspuns. Nu am putut să-l contactez. O să încerc dimineaţă. Şi eu cred că trebuie să ne întâlnim, să vedem ce e de făcut. (...) Capac peste toate, apare acest accident, această moarte, care ridică semne de întrebare. Eu cred că nu degeaba este îngrijorat Sebastian Ghiță”, a declarat vicepreşedintele comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, deputatul PNL Octavian-Marius Popa, pentru Mediafax.

Deputatul Sebastian Ghiță a reacționat, duminică, după moartea violentă și extrem de suspecta a patronului Haxi Pharma.

Dupa acest eveniment 20 de milioane de romani ne vor suspecta ca suntem un stat mafiot. Nimeni nu o sa ne creada. Vom solicita la Comisia SRI sa vedem caseta cu filajul si felul in care s-a intamplat acest eveniment”, a declarat Sebastian Ghița pentru STIRIPESURSE.RO