IMAGINI ȘOCANTE: Căței uciși cu BESTIALITATE / VIDEO

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 08-07-2016 14:49

O comunitate întreagă este șocată după ce un doi căței de numai câteva luni au fost uciși cu o cruzime greu de descris în cuvinte, chiar în fața unor copii.

Totul s-a petrecut în satul hunedorean Bobâlna, comuna Rapoltu Mare, joi, în jurul orei 11.30. Potrivit unei localnice, Liliana Rusu, bărbatul care a luat viața celor doi căței se afla la terasa magazinului din sat unde consuma bere. Femeia a declarat pentru Hunedoara Liberă că, la un moment dat, aparent fără niciun motiv, bărbatul a apucat pe rând cățelușii de picioare și „i-a lovit cu capul de bordura de ciment a stației de autobuz până au murit” și că toate astea s-au petrecut în fața de patru copilași care se jucau cu cățeii.

Hillary Clinton nu scapă de ancheta privind e-mailurile: Ce a decis Departamentul de Stat al SUA

„I-a prins de picioare și i-a dat cu capul de ciment până i-a omorât. Savurându-și în continuare berea și așteptând să iasă din buruieni și cei trei frățiori ai cățelușilor ca să le aplice același tratament”, povestește femeia îngrozită.

Liliana Rusu a filmat urmările acestui gest incalificabil și a postat filmulețul pe o rețea de socializare, însă nu s-a oprit aici. Femeia a anunțat Poliția și a depus o sesizare, nu înainte de a salva ceilalți trei cățeluși de care bărbatul nu a apucat să se atingă.

„Poliția a fost sesizată în acest caz. Există un dosar penal în lucru la Postul de Poliție al comunei Rapoltu Mare, a fost identificat un suspect cu privire la care se vor face cercetări în legătură cu uciderea animalelor”, a declarat pentru Hunedoara Liberă subcomisarul de poliție Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.