Fosta reședință a Reginei Elena, scoasă la vânzare

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 03-08-2016 12:29
Actualizat: 03-08-2016 13:35

Un apartament de peste 500 de metri pătrați în Vila Sparta din Florența, imobil în care a locuit Regina Elena, mama Regelui Mihai I, este scos la vânzare pentru aproape 5 milioane de euro. Cei care nu dispun de acești bani pot alege un apartament mai ieftin în aceeași vilă, pus în vânzare pentru 1,25 milioane de euro, potrivit profit.ro.

În prezent, vila este compusă din șapte apartamente distincte, toate cu scop de locuință.

De ce a fost arestat la domiciliu Olteanu. Declarații la detectorul de miciuni/ MOTIVARE

Apartamentul scos la vânzare în prezent are nu mai puțin de 20 de camere și 5 băi, desfășurate pe o suprafață de 560 metri pătrați, având totodată un garaj și o grădină proprie de peste 900 metri pătrați.

Veste PROASTĂ pentru inculpații din dosarul Ferma Băneasa. Ce au decis magistrații

Locuința are 3 largi camere de zi, bucătărie, sală de mese, două dormitoare, o cameră matrimonială (cu dressing și baie en suite), camere de serviciu (cu dormitor, baie, spălătorie) și pivniță.

Ucenicul va ajunge maestru: Îi va lua locul Gabriela Firea lui Dragnea în fruntea PSD?

Proprietatea deține și o anexă pentru vizitatori, compusă din sală de zi și o mică bucătărie, două dormitoare și o baie.

Apartamentul respectiv are însă doar 7 camere, din care 3 sunt dormitoare, și 4 băi, desfășurate pe 250 metri pătrați, dispunând însă de garaj și acces la grădina de 10.000 metri pătrați a vilei.

Ambele proprietăți dispun de vedere panormică asupra Florenței.