Un local celebru din Petroşani a fost distrus de flăcări - FOTO/VIDEO

Autor: Cristian Gheorghe
Publicat: 16-09-2016 12:09

Un incendiu a distrus, în noaptea de joi spre vineri, mai multe spaţii comerciale şi un loc de joacă pentru copii situate într-o construcţie din lemn a unui club privat din municipiul Petroşani, pompierii din trei unităţi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara reuşind să limiteze flăcările la o suprafaţă de 400 de metri pătraţi.

Citeşte şi: Mircea Lucescu: 'În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci'/ VIDEO

Construcţia este cunoscută în Petroşani sub numele de 'Corabia Piraţilor', are un etaj şi aparţine unui club administrat de un om de afaceri din localitate.

Citeşte şi: Donald Trump s-a lăsat CIUFULIT în direct - FOTO/VIDEO

'Pentru limitarea incendiului s-a intervenit cu şapte autospeciale de stingere şi 50 de pompieri de la unităţile din Petroşani, Petrila şi Lupeni. Cu eforturi deosebite, incendiul a fost izolat la o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi astfel nu s-a mai extins la restul complexului, care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi', a declarat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Astfel, prin intervenţia pompierilor, s-a reuşit ca incendiul să nu avanseze spre un restaurant care funcţionează în cadrul complexului comercial.

Nu au fost semnalate victime,  iar pagubele nu au fost încă estimate.

Citeşte şi: Spionajul american se extinde asupra Rusiei: Un nou episod de Război Rece

Pompierii au acţionat şi vineri dimineaţa pentru îndepărtarea oricărui element care ar putea reiniţia incendiul, urmând să investigheze cauzele care au dus la declanşarea arderii.