Un fost ofiţer SRI anunță ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul din dosarul Ponta - Blair

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 16-09-2016 21:20

Un fost senator PSD şi ofiţer SRI anunţă o bombă pe scena politică. Cazul Ponta-Ghiţă-Blair continuă să stârnească extrem de multe pasiuni, dar vin şi dezvăluiri pe bandă rulantă. Daniel Savu, actual membru al Partidului România Unită anunţă pe propriul blog că urmează să dezvăluie cine este procurorul din spatele faimosului dosar.

Citeşte şi: Război total între Radu Mazăre şi Cristi Borcea: Miză uriaşă, de milioane de euro

"Trebuie să anunț faptul că am primit informații inedite și de un interes public cert cu privire la Mircea Negulescu, procurorul ce instrumentează dosarul Ponta-Blair. Având în vedere amploarea națională a acestui caz, precum și datoria pe care consider că o am, atât ca parlamentar, cât și ca cetățean, de a prezenta public și transparent orice fel de detaliu îmi este adus la cunoștință, vă informez că voi publica totul, aici, pe blog.

Datele ce mi-au fost transmise sunt importante și cred că au o valoare juridică semnificativă. Urmează deci audio-video, capturi foto și stenograme, relevante consider eu, având în vedere că românii au dreptul la adevăr.", a scris Savu.

Citeşte şi: Un rebel sirian a vrut să-şi facă un selfie, dar...s-a aruncat în aer / VIDEO