Leo DiCaprio şi Paramount vor să ecranizeze aventurile lui 'Captain Planet'

Autor: Cristian Gheorghe
Publicat: 18-10-2016 13:35

Actorul Leonardo DiCaprio şi studiourile Paramount îşi vor uni forţele pentru a adapta pentru marile ecrane serialului de animaţie 'Captain Planet and the Planeteers', difuzat la televiziune în anii '90, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, citat de EFE, potrivit agerpres.

Citeşte şi: Trump s-ar putea întâlni cu Putin înainte de preluarea eventualului mandat la Casa Albă

Având un pregnant mesaj ecologist serialul de animaţie 'Captain Planet and the Planeteers' (1990-1996) prezenta aventurile a cinci tineri echipaţi cu inele magice având capacitatea de a-l convoca pe super-eroul Captain Planet, pentru a înfrânge duşmanii şi pericolele care ameninţă mediul.

Citeşte şi: Un fost general american de rang înalt a minţit FBI

Compania Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, se va ocupa împreună cu actorul Glen Powell ('Scream Queens') de adaptarea pentru marele ecran a serialului 'Captain Planet and the Planeteers'.

Citeşte şi: Australia: Acuzaţiile Amnesty International sunt TOTAL FALSE

Paramount, care a cumpărat drepturile serialului de animaţie pentru a-l transpune pe marele ecran, este în negocieri cu Powell şi scenaristul Jono Matt pentru a scrie scenariul filmului.

Citeşte şi: UE se teme de un nou aflux de jihadişti ai Statului Islamic

Surse apropiate proiectului au asigurat că Powell şi Matt vor să plaseze povestea cu o sută de ani după aventurile din serialul de televiziune, prezentându-l pe Captain Planet ca pe un erou care are el nevoie de ajutorul tinerilor, nu invers.

Citeşte şi: PROTEST inedit al poliţiştilor francezi pe Champs-Elysées

Cu filmul 'Captain Planet', se aşteaptă ca Leonardo DiCaprio să adauge un nou capitol cunoscutei sale activităţi de apărare a naturii şi a mediului înconjurător.