Bille August va regiza 'Versace', un film autobiografic cu Antonio Banderas

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 10-12-2016 15:44

Regizorul danez Bille August a confirmat că va regiza filmul biografic "Versace", ale cărui filmări vor începe în luna martie, cu Antonio Banderas în rolul designerului vestimentar Gianni Versace, informează publicaţia Variety, scrie agerpres.ro

"Versace" este produs de studiourile italiene Oberon Productions şi co-produs de Jesper Morthorst prin Svensk Filmindustri.

Calcule în Modrogan. Portofoliile ţintite într-un guvern Cioloş 2. PNL vrea doi miniştri actuali


Acest film va fi o saga de familie ce va prezenta modul în care Gianni Versace a devenit celebru la sfârşitul anilor '70, când şi-a lansat compania. De asemenea, filmul va încerca să surprindă relaţia complicată dintre acesta şi sora sa, Donatella.

Apar primele incidente: Procedura care poate schimba rezultatul alegerilor de mâine


Regizorul a precizat că a ţinut legătura cu familia Versace pentru a discuta despre acest film, iar din distribuţie, în afară de Antonio Banderas, vor mai face parte actori importanţi care vor fi anunţaţi la începutul anului viitor. 

Pe lângă faptul că interpretează rolul principal, Banderas contribuie şi la finanţarea acestei producţii, probabil din poziţia de co-producător. Actorul are propria sa casă de producţie, Green Moon Producciones, cu sediul în Spania. 

"Antonio Banderas este foarte pasionat de acest proiect", a precizat August, care a mai colaborat cu actorul de origine spaniolă la filmul "The House of the Spirits" în 1993