Jurnaliști la DNA în cazul Sebastian Ghiță: Ce le-au spus procurorilor

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 07-02-2017 21:58

Noi audieri în cazul jurnaliștilor România TV în cazul Sebastian Ghiță. Procurorii au finalizat audierea celor 40 de jurnalişti de la România TV, vizaţi în dosarul format după dezvăluirile postului TV. Singurul politician chemat până acum la parchet a fost Traian Băsescu.

Citește și: CNA critică dur televiziunea Digi 24: 'Nici urmă de echilibru'

Audierile fără precedent s-au terminat după trei zile. Sub pretextul că ei pot deţine informaţii utile pentru ancheta deschisă in rem la Parchetul General, procurorii au încercat să afle unde este Sebastian Ghiţă. "Au fost curioşi să afle daca am vreo relatie de rudenie sau de alt fel. le am explicat ca nu am fost asa norocoasa sa mi petrec concediul in Seychelles Toscana cu diparutul Sebastian Ghita. Cred ca orice jurnalist din lumea asta daca ar fi intrat in posesia acestir inregistrari le-ar fi difuzat, si dovada ca nu am gresit este faptul ca aceste dezvaluiri au avut urmari", a declarat Letiţia Bădescu, realizator tv la RomâniaTV.

Citeşte şi: Adrian Năstase 'intră la rupere' la Klaus Iohannis: Mesaj și pentru susţinătorii şefului statului

"În cazul meu a fost fix ce a fost in cazul celor 38 de oameni citati, in calitate de martor intr-un dosra de abuz in serviciu, un dosar IN REM, fara faptas, disjuns din faimosul dosar sau mai bine zis cu referire la faimosul dosar ICA al domnului Dan Voiculescu", a declarat Victor Ciutacu după audieri.