Ce a făcut soţia lui Sebastian Ghiţă după ce mogulul a fost arestat: Poliţia, la casa fugarului

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor
Publicat: 14-04-2017 21:41

Noi amănunte incredibile ies la iveală. S-a aflat ce a făcut soţia miliardarului Sebastian Ghiţă imediat după ce s-a aflat de capturarea acestuia.

Citeşte şi: Klaus Iohannis poate juca ROL - CHEIE pentru Sebastian Ghiță: Ce spune Traian Băsescu

Nici la reşedinţa oficială a familiei fostului deputat Sebastian Ghiţă nu a fost liniște în această dimineață. Imediat după ce acesta a fost capturat, soţia mogulului IT, Mădălina Ghiţa, a părăsit domiciliul la volanul unui bolid de lux, în jurul orelor 9.00 dimineaţa. Mădălina Ghiţă s-a întors acasă cu puţin timp înainte de ora 11.00, conform adevarul.ro. A rămas pentru puţin timp în domiciliul familiei, iar ulterior a plecat din nou spre o destinaţie necunoscută. Mădălina Ghiţă a refuzat să facă orice declaraţie în faţa jurnaliştilor legat de situaţia soţului său.

Citeşte şi: Traian Băsescu dă SEMNALUL și anunță SFÂRȘITUL: 'Eu nu mai am dreptul să tac'

Şi poliţia a ajuns în faţa vilei din Ploieşti. Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova spun că echipajul care a descins în cartierul Albert din Ploieşti a fost chemat de socrul fostului deputat, care s-a arătat nemulţumit de prezenţa ziariştilor în faţa casei. Oamenii legii au părăsit locuinţa după aproximativ 10 minute, conform sursei citate.