Premierul Grindeanu criticat DUR de președintele PSD: Avem semnale că se mai trage frâna de mână!

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 25-05-2017 21:18
Actualizat: 26-05-2017 19:20

Se zvoneşte că în cel mai scurt timp vom avea o remaniere de Guvern. Liviu Dragnea nu este mulţumit de unii miniştri şi l-a avertizat în direct pe Sorin Grindeanu. Într-o săptămână se va lua o decizie majoră.

Succes al lui Klaus Iohannis la summitul NATO: Ce a obținut România/ VIDEO

"Există aşteptări mari de la Guvern. Rezultatele sunt bune până acum. Programul de guvernare a început să fie implementat. Există un indicator în privinţa sentimentului economic. E la cel mai mare nivel, ca în noiembrie 2008. Sunt întârzieri în anumite domenii. Lucrăm serios la o analiză foarte riguroasă a fiecărei măsuri care nu s-a implementat sau nu s-a implementat bine. Săptămâna viitoare să o terminăm şi să vedem ce măsuri putem lua, dacă e nevoie de schimbări în Guvern", a spus Dragnea la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Şi asta nu e tot. Dragnea i-a transmis un mesaj interesant lui Grindeanu. "Eu evit să comentez ce spune premierul. Nu a fost o declaraţie bună cu 3-0 la pauză. 3-0 poate nu fi suficient. Nu e scor de calificare. Poţi pierde cu 4-3. Era normal să facem o analiză. Nu e suficient de bine. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Avem semnale că se mai trage frâna de mână. Avem aceste temeri. Programul trebuie să funcţioneze. Trebuie să luăm o decizie. Poate să nu fie nicio remaniere sau poate fi remaniere. Eu vreau să funcţioneze în viteza a patra nu în a treia. Trebuie să avem o creşere economică şi mai mare. Când vom face autostrăzi economia va creşte. În ministrul Transporturilor am foarte mare încredere. Să îl invitaţi aici.", a mai spus Dragnea.

Dragnea şi Tăriceanu vor să-i tragă la răspundere pe cei de la Comisia Europeană. Şeful PSD a transmis că e nemulţumit total de semnalele venite din Europa şi ia atitudine. "Săptămâna viitoare vrem să trimitem o scrisoare lui Jucker. Să vedem de ce are Comisia Europeană o astfel de abordare. Aşa nu mai vin investitorii. E normal să fie creşetre economică pe consum. Suntem la mijlocul ţărilor. Suntem bine. Nu e niciun indicator economic care să treuească vreo îngrijorare. Nu se intenţionează ca România să fie stopată? Aşa ne uităm şi în curtea Guvernului. E vreo problemă la funcţionarii de ministere? Să vedem unde e problema", a mai spus Dragnea.

Citește și: PRO TV trebuie să-i plătească DESPĂGUBIRI unei profesoare: Postul a difuzat imagini cu ea în timpul unui act sexual / VIDEO 18+

STIRIPESURSE.RO a relatat de mai  multe ori în ultima săptămână că relațiile dintre Coaliția PSD-ALDE și Palatul Victoria nu sunt dintre cele mai bune și că nu ar mira pe nimeni dacă echipa ar rămâne fără căpitan.