Omul cu cel mai mare SALARIU din România, peste 2,6 milioane de euro, a pierdut un PROCES: Suma URIAȘĂ cu care e dator

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 02-08-2017 08:15

Scandal imens pe milioane de euro între cel mai bogat angajat din țara noastră și o companie de telefonie mobilă. S-a ajuns în instanță, iar grecul Ioannis Papalekas, plătit cu 2,6 milioane de euro, e bun de plată.

Citește și: Liviu Dragnea, ironie pentru Sorin Grindeanu: 'Foarte important subiectul pentru ţară'

Papalekas are cel mai mare salariu din România, 2,6 milioane de euro, declarați oficial la ANAF, cu tot cu bonusuri. Cei de la Telekom l-au dat în judecată, iar acesta trebuie să plătească 3,1 milioane de euro, conform cancan.ro.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Suma pe care Papalekas, dar şi compania Netron Investment, la care este acţionar, o datorează Telekom România provine dintr-o înţelegere făcută în 2014. Grecul a semnat un precontract de închiriere a unor spaţii de birouri în care compania de telefonie ar fi urmat să se mute în 2016. Între timp, înţelegerea dintre Telekom şi grec a intrat în impas, iar compania cu capital german l-a dat în judecată. Operatorul de telefonie a solicitat plata unor penalizări de trei milioane de euro pentru nerespectarea contractului, conform sursei citate.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i! În ce bază vor fi calculate noile pensii speciale

Ioannis Papalekas e cel mai puternic ”jucător” de pe piaţa imobiliară din România. Grecul, supranumit ”afaceristul fără chip”, întrucât a evitat mereu să se arate în public, are pe mâini imobile evaluate la aproape un miliard de euro.