Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, ironie pentru Sorin Grindeanu: 'Foarte important subiectul pentru ţară'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea grindeanu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în legătură cu contestaţia depusă de fostul premier Sorin Grindeanu la excluderea lui din partid, că aceasta se va discuta de Comisia naţională de integritate care se va întruni când o va convoca şeful comisiei.

"Foarte important subiectul pentru ţară. Într-adevăr, despre contestaţie am aflat şi eu înainte de conferinţa de presă. Este adresată Comisiei Naţionale de integritate care se va întruni când o va convoca preşedinte acestei comisii şi vor lua o decizie. E simplu', a precizat Liviu Dragnea, după şedinţa coaliţiei de guvernare, întrebat despre contestaţia lui Sorin Grindeanu cu privire la excluderea din PSD.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că a depus la PSD contestaţia la decizia de excludere a sa din partid, menţionând că acesta urmează să fie judecată în comisia naţională de etică a formaţiunii.

"Am contestat, conform statutului PSD, acea decizie de excludere a mea din partid. Contestaţia este pe baza statutului şi pe baza deciziilor luate de conducerea partidului în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate. Este o chestiune, nu aş vrea să intru în foarte multe detalii, care se va judeca în forurile interne ale partidului, şi anume la comisia de etică. Contestaţia mea este conform cu prevederile statutului şi, subliniez, este până la urmă şi dorinţa membrilor din organizaţia Timiş de a face acest demers", a precizat Sorin Grindeanu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i! În ce bază vor fi calculate noile pensii speciale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.