Noi probleme pentru Cristian Boureanu!Fostul deputat, DAT ÎN JUDECATĂ

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 29-08-2017 12:32

Eliberat din închisoare, acolo unde a stat aproape două luni după ce a lovit un poliţist, Cristian Boureanu primeşte o nouă lovitură. Un bărbat din Constanţa îi cere fostului deputat daune morale şi materiale, după ce fostul politician l-a accidentat destul de grav cu ATV-ul, la Mamaia, în mini-vacanţa de 1 mai, potrivit Ştirile KanalD.

Bărbatul a povestit că se plimba cu un ATV printr-un camping din staţiunea Mamaia, când a fost oprit de un grup de cunoscuţi, în mijlocul căruia se aflau Cristian Boureanu şi iubita lui. Aceştia au vrut să ştie mai multe despre vehiculul cu care se plimba bărbatul. La un moment dat, fără să-i ceară voie, Boureanu ar fi sărit pe ATV şi a demarat în trombă. Constănţeanul susţine că nu a apucat să coboare şi a rămas în spate, pe ATV.

Bărbatul susţine că i-a cerut lui Boureanu să oprească, însă efectul ar fi fost contrar: politicianul ar fi accelerat, ajungând până la 90 Km/h. La un moment dat, acesta ar fi efectuat un viraj brusc, iar ATV-ul s-ar fi răsturnat de mai multe ori. Proprietarul ATV-ului spune că a căzut şi că s-a ales cu mai multe răni, el având nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale. Drept dovadă îi stă certificatul medico-legal pe care l-a obţinut şi în baza căruia îl dă acum pe Boureanu în judecată.

Citeşte şi: Dragnea, MESAJ către parlamentarii din comisie pe întâlnirea cu Augustin Lazăr .