Moţiunea simplă pe tema infrastructurii de transport - dezbătută şi votată miercuri de plenul Camerei Deputaţilor

Autor: Andrei Radu
Publicat: 04-10-2017 06:15

Camera Deputaţilor dezbate şi votează miercuri moţiunea simplă iniţiată de PNL şi USR pe tema infrastructurii de transport.

Dezbaterea moţiunii simple a fost programată iniţial pentru marţi, însă a fost amânată la solicitarea premierului Mihai Tudose, care a informat Parlamentul cu privire la participarea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la şedinţa comună a guvernelor României şi Bulgariei.

Citește și: Anunț ISTORIC al lui Mugur Isărescu! Guvernatorul confirmă că BNR se implică: 'Aș fi RIDICOL să nu recunosc'

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat marţea trecută în plenul Camerei depunerea unei moţiuni simple, iniţiată de PNL şi USR, intitulată "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie şi descurajare", anunță Agerpres.

"Este o moţiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi ca reacţie la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puţin două 'recorduri'. Unul este legat de rectificarea bugetară, când aproape o jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea 'record' este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu - Piteşti, autostrada Transilvania sau Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni, care sunt compromise şi cu termene de finalizate complet depăşite", spunea Raluca Turcan.