Preşedintele comisiei SRI răspunde mesajului voalat lansat de Dragnea. 'Lovitura' dată de Manda: ‘Nu este în corespondenţa comisiei’ / VIDEO

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 31-10-2017 17:10
Actualizat: 31-10-2017 18:09

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat astăzi un mesaj voalat pentru comisiile parlamentare de anchetă, în special pentru comisia de control a SRI. Întrebat de jurnalişti despre scena care s-ar fi petrecut de Crăciun, în 2013, în curtea SRI, Dragnea a mărturisit că va detalia dacă va fi chemat la vreo comisie.

Citeşte şi: Tudorel Toader vorbeşte despre REVOCAREA Laurei Codruţa Kovesi: 'Aşteptaţi şi veţi vedea...'

"Despre genul acesta de informații care apar din partea unor persoane fizice sau juridice, dacă nu vorbim acum, nu înseamnă că nu vorbim niciodată.Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun. Și la comisie sunt informații care privesc pe români. Cuvintele care se spun acolo sunt cele mai grele.", a declarat Liviu Dragnea

Preşedintele comisiei de control a SRI i-a dat însă lovitura. Claudiu Manda a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că preşedintele PSD nu se află pe lista persoanelor vizate de comisie spre a fi invitate la audieri.

"Nu confirm sau nu infirm o eventuală participare a domnului Ponta, a domnului Dragnea sau a altor persoane publice despre care apar elemente în spaţiul public. Eu o să încerc, aşa cum ne-am obişnuit, să anunţ persoanele pe care le invităm în săptămâna care urmează, inclusiv persoanele care, în urma corespondenţei, au acceptat. În acest moment, domnul Dragnea nu este în corespondenţa comisiei pentru a fi invitat săptămâna viitoare", a spus Claudiu Manda.

Citeşte şi: CSM aruncă BOMBA. Secţia de procurori a dispus un nou CONTROL la sediul DNA (surse) .