SURSE - Gabriel Oprea, revenire în forță pe scena politică: război cu oamenii lui Băsescu

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 16-11-2017 08:56

În laboratoare se pregătește o nouă revenire spectaculoasă pe scena politică. Surse politice convergente ne-au precizat că se pregătește revenire lui Gabriel Oprea.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul fuziunii PMP-UNPR. Băsescu scapă din nou victoria printre degete

Citește și: Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua României a decis retragerea Ordinul Steaua României lui Kelemen Hunor, președintele UDMR

În acest moment, avem o decizie a Curții de Apel București, din data de 28 septembrie, care a consfințit fuziunea dintre PMP și vechiul UNPR. Cu toate acestea, UNPR-ul nu a fost radiat din Registrul Partidelor Politice și figurează la poziția 48.

De acest lucru încearcă să profite și cei din vechiul UNPR. Cu Gabriel Oprea revenit în partid, cei din vechiul UNPR au început un turneu în țară prin care încearcă să îi atragă pe vechii UNPR-iști alături de ei, dar și să recâștige vechiile sedii de partid.

Acest turneu este susținut de Gabriel Oprea, care se pregătește inclusiv de revenirea în spațiul public. Toate pregătirile se fac pentru ca UNPR să candideze independent la alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Tot în această perioadă au existat întâlniri cu cei de la PMP, pentru a se negocia un soi de pace. Cei din actualul PMP susțin că s-a negociat o venire a lui Gabriel Oprea în PMP, însă cei din vechiul UNPR susțin că nici vorbă de așa ceva.