Simona Gherghe lansează o nouă IPOTEZĂ despre ultimele clipe din viața Stelei Popescu / VIDEO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 24-11-2017 23:18

Simona Gherghe s-a declarat șocată de imaginile cu Stela Popescu la ultima apariţie în public a actriţei. Vedeta spune că actrița ar fi putut fi salvată dacă cineva ar fi sunat la număruldeurgență112, însă declară că numai cineva cu studii medicale şi-ar fi putut da seama că aceasta suferise un AVC.

Citește și: Cum o răsplătea statul român? Ce PENSIE primea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani petrecuți pe scenă

”Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana. M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti. Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Citește și: Mesaj FURIBUND al Oanei Pellea, după moartea Stelei Popescu: 'Nu a dus-o nimeni la spital. Începuse să moară acolo în fața lor'

Prezentatoarea TV a mărturisit că imaginile cu regretata actriţă sunt greu de privit: ”Adica hai sa fim cinstiti. Inainte sa-mi spuna maica-mea ca sunt semnele unui spasm cerebral, eu ma intrebam daca nu cumva face un rol...Sunt greu de privit, asa e. Ma tot gandesc cu ce-o fi ajuns acolo, cine-o fi dus-o acasa. Daca a vorbit cu fata ei in seara aia (cum inteleg ca s-a intamplat), si-o fi dat seama de la telefon ca e ceva in neregula? Noi nu avem cultura asta a acordarii primului ajutor. Nu se fac, din pacate, cursuri in scoli sau la locurile de munca. Iar ca sa recunosti semnele unui AVC... ce sa mai zic. La noi nu intervine lumea cand cade cineva in strada si e mai mult ca evident ca sunt probleme. Eu n-as judeca pe nimeni. Asa, pe net, toti suntem eroi salvatori... Mai ales ca momentele astea de confuzie au alternat cu unele de luciditate.”