Gigant din top Forbes, impact FABULOS în economie: Investiţiile au generat aproape 300 de MILIOANE de euro (studiu KPMG)

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 27-11-2017 11:18

Băneasa Developments a generat din 2005 și până în prezent un impact de 229 milioane de euro, din care peste 70% după criza economică, potrivit unui studiu KPMG, citat de Economica.net.

Citeşte şi: Ponta, lecţie DURĂ pentru USR pe ordonanţa Split TVA: 'De la 1 ianuarie, Dumnezeu cu mila...'

Băneasa Developments administrează cel mai important centru comercial din București – Băneasa Shopping City, cu o cifră de afaceri de peste 49 de milioane de euro în 2016 și o suprafață disponibilă de 102.000 metri pătrați.

Impactul indirect generat în economie prin activitățile comerciale ale chiriașilor Băneasa Developments este de peste 620 de milioane de euro, potrivit aceleiași surse, în condițiile în care salariile nete, impozitele și contribuțiile aferente rezultate ca urmare a efectului indus de dezvoltarea zonei economice, de birouri și rezidențiale Băneasa reprezintă peste 742 de milioane de euro.

Băneasa Developments este una dintre cele mai valoroase companii din România, conform celei mari recente ediții a topului Forbes 500, care apare pe piața la finalul lunii noiembrie.

Citeşte şi: Imaginile care au făcut-o LEGENDĂ pe Cristina Stamate / VIDEO .