Preşedintele CNMR, critici dure pentru Cioloş după participarea la proteste: 'Prezenţa sa anulează independenţa unei astfel de acţiuni...'

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 27-11-2017 13:52

Preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu, lansează critici dure la adresa fostului premier Dacian Cioloş, în contextul prezenţei acestuia în mijlocul protestatarilor din Piaţa Victoriei. Cumpănaşu a declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO că prezenţa tehnocratului în rândul manifestanţilor nu face altceva decât să "anuleze independenţa acţiunii".

"Nu reusesc sa pricep ce cauta domnul Ciolos aseara in piata Victoriei. Protestele sunt un semn de sanatate pentru o democratie. Chiar si unele politice daca sunt asumate ca atare...nu voi intra pe fond acum despre lucrurile cu care sunt de acord si cele cu care nu sunt de acord privind pachetul de legi. Si nici nu mai pot face asta acum fara imaginea unui partizanat politic dupa ce un om cu ambitii vadit politice si fosti membrii ai Guvernului sau au tinut sa incerce sa confiste o manifestare civica. Singura explicatie logica pe care o pot gasi mai in gluma mai in serios este ca domnul Ciolos este consultant sau are o intelegere cu PSD. Deoarece prezenta sa in strada aseara si ambitia de a se transforma in purtatorul de cuvant al celor din piata nu face decat sa anuleze independenta unei astfel de actiuni", a declarat Alexandru Cumpănaşu pentru ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Iohannis a SEMNAT! Două legi de importanţă MAJORĂ, promulgate de şeful statului .