Consiliul Regal aruncă BOMBA. Anunţul de ULTIMĂ ORĂ în privinţa fostului principe Nicolae

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 02-12-2017 18:16

Fostul principe Nicolae are din nou speranțe că titlul care i-a fost retras ar putea să fie recăpătat. Mesajul vine de la un membru al Consiliului Regal.

Citeşte şi: Plângeri PENALE după scandalul din Piaţa Victoriei. Protestatarii, luaţi în vizor de primarul Capitalei

Anders Lindberg, membru al Consiliului Regal, a confimat că Regele Mihai a luat decizia de a-l scoate pe nepotul său din linia succesorală, dar a refuzat să explice motivele care au stat la baza acestei hotărâri. Totuşi, afirmaţiile acestuia îi dau speranţe nepotului Regelui Mihai.

“Decizia legată de prinţul Nicolae a fost luată de către Majestatea Sa, Regele Mihai. Pot să vă spun un singur lucru: un om poate trăi foarte mult. Majestatea Sa, Regele Mihai ne-a demonstrat acest lucru, că viaţa poate fi lungă şi multe lucruri se pot întâmpla de-a lungul unei vieţi.”, a declarat membrul Consiliului Regal, Anders Lindberg, în cadrul unui interviu pentru TVR.

Lindber este consultantul informal al Principesei Moştenitoare a Suediei, Victoria. Se ocupă de imaginea fostei Case Regale a Albaniei şi, din 2015, face parte din Consiliul Regal din România.

Citeşte şi: LOVITURĂ în familia solistei Gabi Luncă! Nepotul celebrei artiste, condamnat la ÎNCHISOARE .