Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ în familia solistei Gabi Luncă! Nepotul celebrei artiste, condamnat la ÎNCHISOARE

聯合新聞網
Justitie

Nepotul celebrei soliste Gabi Luncă, fostul pilot de curse Daniel Onoriu, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, după ce acesta i-a incendiat mașina fostei sale iubite.

Onoriu a primit și mai multe interdicții pe care trebuie să le respecte în următorii doi ani. Mai exact, fostul pilot are interdicţie să se mai apropie de fosta lui iubită, timp de doi ani şi opt luni, iar, pe lângă toate acestea, trebuie să participe la activităţi de reintegrare socială. Sentința vine la opt luni de la incident, iar decizia nu este una definitivă.

"Obligă inculpatul ca, pe durata termenului de supraveghere (de doi ani şi opt luni, n.r.) să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă", se mai arată în decizia Judecătoriei Sectorului 1, care poate fi atacată cu apel la Tribunalul Bucureşti.

Citeşte şi: Liviu Dragnea iese la ATAC după absenţa de la paradă. Mesaj TRANŞANT pentru americani:'Unii confundă parteneriatele cu SLUGĂRNICIA' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.