Vânat de DNA, fiul lui Adamescu lansează atacuri GRAVE faţă de grei din politică

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 02-12-2017 21:28
Actualizat: 02-12-2017 21:46

În aşteptarea extrădării, fiul omului de afaceri Dan Adamescu a decis să rupă tăcerea după ce tatăl lui a decedat în penitenciar. Alexander Adamescu a făcut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat jurnaliştilor România TV. Tânărul lansează acuzaţii dure la adresa fostului premier, Victor Ponta, şi nu numai în ceea ce priveşte dosarul în care a fost anchetat tatăl său.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Unde a DISPĂRUT Dacian Cioloş de Ziua Naţională

"Acest dosar faimos de mită este un produs al Guvernului Ponta, care a ordonat direct, de la cel mai înalt nivel, tragerea penală a lui Dan Adamescu şi a mea acum, în nişte fapte cu care nu avem legătură. În spate se află jocuri şi mişcări politice.

Este vorba de o singură declaraţie a unui martor, care a fost prins cum a luat din firmele grupului făcut de tatăl meu peste 100.000 de euro şi pentru a-şi acoperi urmele, a dat mai departe bani la lichidatori. Asta este toată proba din dosar. Acest om nu numai că a avut un interes personal, dar este şi clar din cifre că el a păstrat o mulţime de bani în conturile lui şi că a fost racolat de DNA ca informator. A încercat să facă interceptări, să coroboreze informaţia lui că Dan Adamescu şi Alexandru Adamescu i-au dat ordine.

A refuzat de câteva ori să apară în faţa instanţei, din motive medicale, dar între termene, nu i-a fost imposibil să meargă la DNA să facă un nou denunţ în dosarul Astra.

Tatăl meu a primit informaţii la începutul lui 2014 că a devenit ţinta nu numai a Guvernului Ponta, dar şi a organismelor care au colaborat cu Ponta: SRI, DNA, nu mai vorbesc de ASF şi izolarea în jurul tatălui meu devenea tot mai mare.

Era foarte îngrijorat de ce i se pregătea.", a declarat Alexander Adamescu.

Citeşte şi: Pleşoianu, AVERTISMENT în PSD după apariţia stenogramelor: 'Japiţele acoperite din acest partid vor vedea o altă faţă a mea...' .