Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-A AFLAT! Unde a DISPĂRUT Dacian Cioloş de Ziua Naţională

mediafax
ciolos

Cu mic, cu mare, aproape toate numele grele din politică au participat la manifestaţiile organizate la Arcul de Triumf cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale. Din ecuaţie au fost excluşi însă lideri precum Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, care au anunţat din timp că vor boicota evenimentul şi nu se vor prezenta la paradă sau la recepţia de la Cotroceni.

Susţinătorii care se aşteptau să-l vadă pe fostul premier Dacian Cioloş la paradă au avut însă parte de o surpriză de proporţii. Tehnocratul a lipsit...cu desăvârşire de la orice manifestaţie de Ziua Naţională.

Singura "activitate" de partea lui Cioloş a fost un mesaj transmis românilor pe pagina de Facebook, însoţit de o fotografie generală. Nicio vizită în teritoriu, nicio fotografie cu băi de mulţime între susţinătorii săi.

Astfel că nu a durat mult până când s-au ridicat şi semne de întrebare cu privire la dispariţia subită a lui  Dacian Cioloş.

Din informaţiile obţinute de ŞTIRIPESURSE.RO, fostul premier ar fi plecat, în mare secret, într-o vizită în Statele Unite. Mai exact, Cioloş ar fi organizat, alături de mâna lui dreaptă, o întâlnire privată cu simpatizanţi ai platformei România 100. Unde, vă întrebaţi? Chiar la Washington, într-o sală din sediul central al Băncii Mondiale.

content-image

Şi dacă locaţia nu stârneşte controverse, momentul ales cu siguranţă ridică noi semne de întrebare. Întâlnirea dintre Cioloş şi simpatizanţi are loc chiar în Washington, la doar câteva zile distanţă după ce Departamentul de Stat american a taxat dur România pe modificările aduse la Legile Justiţiei.

content-image

Până la acest moment, Dacian Cioloş nu a venit cu nicio precizare în legătură cu acest subiect. Dacă fostul premier va aduce însă clarificări cu privire la controversata întâlnire, rămâne de văzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.