Prietenii tinerei ucise la metrou sunt terifiați: Povestea emoționantă a uneia dintre colegele Alinei

Autor: Andrei Radu
Publicat: 15-12-2017 09:48

Vestea că Alina Ciucu s-a stins din viață într-un mod atât de brutal a căzut ca un trăsnet peste prietenii acesteia. Acestora nu le vine să creadă că tânăra a avut un sfârşit atât de teribil, fiind împinsă în fața metroului.

Georgiana, una dintre fostele sale colege a povestit despre relaţia pe care a avut-o cu aceasta şi spune că era o tânără plină de viaţă. Aceasta povesteşte că ţinea legătura cu Alina şi cu alte colege prin intermediul reţelelor sociale şi nu s-a aşteptat că va putea primi o veste atât de tristă.

Citește și: Dezvăluiri șocante din interiorul anchetei: Motivul incredibil pentru care criminala le-a împins pe fete în fața metroului

"Am fost colege 3 ani de zile, în cadrul Universităţii București! Vă dați seama că am împărţit cu ea stresul dinaintea examenelor, bucuria reușitelor și a examenelor luate cu note mari! Era o studentă foarte activă, îmi amintesc că era implicată în tot felul de activităţi de voluntariat și prin tot ce făcea încerca să empatizeze cu cei din jurul ei.

Activitatea mea artistică se desfăsoară într-un restaurant în București și anul trecut m-a vizitat! Îmi amintesc că ne-a fericit reîntâlnirea și mi-a povestit că-i merge bine, se angajase, făcea și masterul! Îmi amintesc zâmbetul ei cald dar nu m-am gândit vreodată că va fi ultima data când o să-l văd! Fostele colege de facultate au făcut un grup pe Facebook și mă așteptam ca una dintre ele să-și anunțe nunta, însă din nefericire, am primit această veste groaznică”, a declarat Georgiană pentru Antena 1.