Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri șocante din interiorul anchetei: Motivul incredibil pentru care criminala le-a împins pe fete în fața metroului

femeia de la metrou

S-a aflat motivul pentru care Magdalena Şerban, femeia care a împins-o în fața metroului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani şi a încercat să omoare o altă tânără în acelaşi fel.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce se afla în Spania, a fost exploatată de o femeie care are trăsături asemănătoare cu tinerele pe care Magdalena Şerban a încercat să le omoare.

Citește și: Doar așa SCĂPAȚI cu viață! Ce trebuie să faceți dacă ajungeți pe șine, în fața metroului

Astfel, femeia ar fi văzut în fiecare dintre victimele sale persoana care ar fi obligat-o să facă lucruri groaznice şi a vrut să se răzbune. Potrivit anchetatorilor, Magdalena Şerban a declarat că ar fi făcut şi plângeri în acest sens, la poliţia spaniolă, dar această informaţie încă nu este confirmată.

Femeia suspectă de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor a fost prinsă de poliţişti în această dimineaţă şi reţinută pentru 24 de ore. Ea a împins o tânără de 25 de ani spre moarte, pe șinele de tren și a încercat să omoare o altă fată, în staţia Costin Georgian.

Citește și: Imagine ȘOCANTĂ cu tânăra împinsă în fața metroului, în stația Dristor - FOTO

"Nu se aştepta să fie găsită. Era îmbrăcată la fel ca în descriere. Lipsea doar eşarfa. A spus că a aruncat-o pentru că îi era cald când a ieşit de la Dristor. Iniţial, a refuzat că să urce în maşina de poliţie. A avut o reacţie un pic ostilă. Solicita să fie dusă cu o maşină inscripţionată. Pe traseul de deplasare a fost liniştită, anunță Observator.tv.

A devenit la un moment dat agitată şi a trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg. Zece secunde a durat de la momentul împinsului până a venit metroul. Nu avea nimeni cum să sară în ajutor", au afirmat poliţiştii într-o conferinţă de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.