Valeriu Argăseală: 'Nu am primit nicio ofertă pentru Gnohere din Turcia. Alibec va fi în continuare jucătorul Stelei'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 08-01-2018 10:04

Valeriu Argăseală a declarat, duminică seară, că FCSB nu a primit nicio ofertă pentru Harlem Gnohere din Turcia şj că Denis Alibec va fi în continuare jucătorul echipei bucureştene.

"Nu am primit nicio ofertă pentru Gnohere din Turcia, în aceste zile e posibil să se vehiculeze foarte multe oferte. Alibec va fi în continuare jucătorul Stelei, se va alătura mâine echipei la vizita medicală şi va merge mai departe în program cu echipa. La capitolul plecări ne-am despărţit de nişte jucători care au acum şansa să joace şi printre ei sunt jucători ca Benzar, căruia trebuia să-i dăm şansa să fie testat şi să-şi menţină ritmul, dacă vom avea nevoie. Dar la capitolul veniri nu vă pot spune nimic în acest moment", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală consideră că FCSB are şanse egale cu Lazio în confruntarea din 16-imile Ligii Europa. "Pentru 2018 nu cred că putem să ne schimbăm opţiunile, decât că trebuie să îmbrăcăm performanţa în titlu de campioni, trebuie să îmbrăcăm performanţa şi în Europa şi să creştem competitivitatea astfel încât să ne prezentăm în Europa la un nivel foarte bun. Până la meciul cu Lazio mai avem pregătirea de iarnă, care va fi făcută în doă etape, şi mai sunt şi două meciuri de jucat în campionat. E o întâlnire pe care o tratăm cu seriozitate. Şansele cred că ar fi 50-50, pentru că dacă ne dorim performanţă trebuie să ne uităm cât mai sus. Deşi ei sunt o echipă foarte bună nu cred că noi vom fi trataţi ca o echipă cu şansa a doua", a afirmat preşedintele FCSB, conform News.ro.

Citește și: Cristian Ganea: 'Pot să joc la Bilbao, pentru că îndeplinesc un anumit criteriu. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei'

Referitor la asistenţa video în arbitraj, Argăseală crede că va fi foarte greu la început în Liga I. "Din câte ştiu s-au făcut eforturi la LPF să se implementeze acest sistem, E adevărat că va fi foarte greu la început. Mi s-a spus din Portugaia, unde există sistemul, că va fi foarte greu. Dar bănuiesc că odată cu implementarea acestui sistem la CM din Rusia va fi un pas foarte important şi în asociaţiile naţionale".

Argăseală a vorbit şi despre latura personală, spunând că a scris poezii, dar deocamdată nu a lansat un volum. "Eu nu am lansat încă niciun volum de poezii, dar într-o întâlnire prietenească am făcut câteva poezii şi prietenii mei m-au împins să scriu mai departe, Le-am dat unei edituri şi unor oameni de specialitate să le vadă. S-au arătat încântaţi. Nu am pretenţia că am scris pentru altcineva, este o formă prin care eu mă pot relaxa. Cartea o voi lansa, dacă va fi să o lansez, în mod public. Una dintre ele a citit-o şi domnul Becali. Fiecare poezie are o poveste şi pentru mine o semnificaţie deosebită".

Valeriu Argăseală a primit duminică, la Gala AFAN, premiul pentru cel mai bun conducător declub. "Mă bucur că aceste premii au venit în urma voturilor fotbaliştilor, ceea ce înseamnă că au votat cunoscătorii şi sunt valoroase aceste premii".