Un fost ministru tehnocrat iese la rampă cu un scenariu şocant: Scandalul de la MŢR, repetiţia pentru CENZURĂ

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 06-02-2018 08:20

Fostul ministru tehnocrat Raluca Prună iese la înaintare cu un scenariu şocant, după scandalul de proporţii de la cinema-ul din cadrul Muzeului Ţăranului Român. Raluca Prună susţine că situaţia este mult mai gravă decât se crede, întreaga poveste nefiind altceva decât o "repetiţie pentru cenzură".

Citeşte şi: Anunţul MOMENTULUI: Ce beneficii primesc românii cu venituri SUB 2.500 de lei

"Ce s-a întâmplat aseară la MTR la premiera unui film premiat la Cannes (poate ca Soros a cumpărat și acel festival?!) este deloc întâmplator. Și e cu mult mai grav decât pare. Este repetiția pentru o țara in care un grup oarecare, sub privirea oblăduitoare a statului, decide ce putem vedea/citi/gândi/vorbi. Este repetiția pentru cenzura.

Și nu, credinta nu are nimic de a face cu grupul de miliție socială care se pretinde creștin. Un grup care manipulează valorile fundamentale ale creștinismului, toleranta și iubirea, dand buzna intr-un spațiu cultural ca sa facă agenda morala nu are nimic creștin. Cum nici opțiunile private nu au de a face cu participarea la un act cultural. Vorba unui comentator, dacă te uiți la filme despre cel de-al doilea război mondial nu ești nazist. Dar poate un grup de miliție decide ca da...", scrie Raluca Prună pe Facebook.