Rareș Bogdan a EXPLODAT, după ultima decizie a Parlamentului: monstruoasa coaliție, atentat la simbolurile românești

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 22-02-2018 08:24

Jurnalistul Rareș Bogdan are o ieșire furibundă, după ce Senatul a respins proiectul de lege privitor la obligația autorităților locale de a monta steaguri tricolore de 1 Decembrie. Rareș Bogdan acuză ”coaliția monstruoasă” PSD-ALDE-UDMR de atentat la adresa simbolurilor naționale.

Citește și: SURSE - Pornește NEBUNIA în PSD: s-a stabilit data Congresului. Toate funcțiile scoase la bătaie

”COALITIA MONSTRUOASA Psd/AldeUdmr ATENTAT la bun simt si la simbolurile românești. FAPT fara precedent! Antinationalii au lovit din nou.

Astăzi, in plenul Senatului a picat la vot proiectul de lege privind obligarea autorităților locale de a monta steaguri tricolore pe bulevardele principale, la orașe și pe strada principala la sate, cu ocazia Zilei naționale, de 1 decembrie 2018. Deși proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administrație publica. Cel care a ordonat respingerea legii nu a fost așa cum poate va așteptați un lider UDMR, ci liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae cel care a jignit recent și partizanii!

In plen, proiectul a primit 26 de voturi pentru adoptare (PNL, USR, PMP) și 62 împotriva (PSD, ALDE și UDMR). In comisia raportoare, de fond, Comisia de Administrație a dat raport de adoptare. Doar UDMR a votat împotriva. De întoarcerea votului in plen s-a ocupat exclusiv Șerban Nicolae. Proiectul nu prevedea cheltuirea nici unui leu de la bugetul local”, arată Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.