Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Pornește NEBUNIA în PSD: s-a stabilit data Congresului. Toate funcțiile scoase la bătaie

congres psd

PSD va avea un Congres Extraordinar pe data de 10 martie, ne-au precizat surse din conducerea PSD. La acest Congres se anunță unul dintre momentele cu tensiune maximă, din interiorul partidului.

Citește și: Se agită apele în PSD: Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu candidează la Congres

Surse din PSD ne-au explicat că la acest Congres vor fi puse la bătaie toate funcțiile de conducere, mai puțin cea de președinte al partidului.

Se consideră că Liviu Dragnea a fost deja validat de Congresul PSD, însă pentru restul funcțiilor, începând cu cea de președinte executiv și terminând cu ultima funcție de vicepreședinte bătălia va fi deschisă.

Actualul președinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, a dat de înțeles că nu și-ar dori să mai candideze pentru această funcție. Locul său ar putea fi luat de Marian Oprișan, cel care a și anunțat public că va candida la o funcție de conducere în PSD.

Practic, după acest Congres, structura de conducere a PSD se va modifica și nu este exclus să asistăm la o serie de jocuri prin care lideri incomozi pentru Liviu Dragnea să își piardă sprijinul și să nu mai fie aleși în interiorul Congresului. În locul acestora vor veni alți oameni, de data aceasta fideli lui Liviu Dragnea și echipei de conducere din jurul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.