ALERTĂ - Trafic BLOCAT pe DN1, după ce un tir a SPULBERAT o maşină: Mai multe VICTIME

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 25-02-2018 21:09

Două persoane au murit şi alte două au fost grav rănite, duminică seara, după ce două autoturisme şi un TIR s-au ciocnit pe DN1, între Huedin şi Oradea, în judeţul Cluj, traficul în zonă fiind blocat total, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă DĂ SEMNALUL: Ce spune despre CANDIDATUL PSD la prezidenţiale şi despre congres

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea clujeană Poieni, unde un autoturism care circula spre Oradea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR, iar în urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o altă maşină care circula în acelaşi sens.

În urma impactului, două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite. De asemenea TIR-ul s-a răsturnat perpendicular pe axul drumului.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă face ANUNŢUL pe Legea Pensiilor: 'Pensia MINIMĂ va creşte de la 5.200 de lei la 6.400 de lei anul acesta'

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1, între Huedin şi Oradea, a fost blocată pentru ca echipajele medicale să poată interveni pentru preluarea victimelor. Echipele de intervenţie de la faţa locului estimează că circulaţia va fi redeschisă total doar după ora 22.00.