Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă DĂ SEMNALUL: Ce spune despre CANDIDATUL PSD la prezidenţiale şi despre congres

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă dă semnalul privind candidatul PSD la prezidenţiale. Dacă iniţial a susţinut că o discuţie despre acest subiect la acest moment e prematură, prim-ministrul a dat de înţeles, într-un interviu la România TV, că un posibil candidat la prezidenţialele din 2019 ar putea fi chiar liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citeşte şi:  UPDATE - Noi PROTESTE pentru susținerea statului de drept, în București / VIDEO

"Cred că e necesar un congres. Nu vă pot da prea multe detalii pentru că vom avea un CEX înainte , unde vom stabili agenda. Un congres e sănătos pentru viaţa politică.  Toţi membri CEX au îmbrăţişat această idee."

Prim-ministrul a exclus însă posibilitatea de a candida pentru o nouă funcţie în cadrul partidului.

"Categoric nu. eu sunt deja preşedinta Organizaţiei pentru Femei, un post care mă onorează. Voi susţine în continuare promovarea femeilor. Sunt in acelaşi timp premier şi îmi direcţionez toată energia către implementarea programului de guvernare. Categoric nu voi candida pentru o altă funcţie în cadrul PSD. În calitate de preşedinte al Organizaţiei pentru Femei fac parte deja din Biroul Permanent. Fiecare are dreptul de a candida, aşa e în democraţie şi suntem un partid democratic, dar încă nu am hotărât dacă vom avea sau nu alegeri.", a completat Viorica Dăncilă.

Cât despre decizia privind viitorul candidat al PSD la prezidenţiale, Dăncilă a dat de înţeles că acesta ar putea fi chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea. "

"În ceea ce priveşte alegerile, avem două rânduri de alegeri: europarlamentare şi prezidenţiale. E normal ca un partid să se gândească , să vedem cum ne pregătim pentru alegeri. Eu cred că e prematur să discutăm despre candidat. Va trebui o dezbatere în partid. Am văzut că preşedintele partidului a candidat mereu la preşedinţia României. Nu am discutat, dar aşa a fost procedura în cadrul partidului. Asta a fost procedura şi în cazul altor partide.", a conchis Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.