Dragnea a declanşat 'nebunia' pe Facebook: Sute de persoane vor să meargă la grătar la PSD

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 02-05-2018 09:17
Actualizat: 02-05-2018 14:46

Pariul câştigat de Dragnea pe Facebook, marţi seara, se lasă cu urmări online. Sute de persoane vor să ajungă la sediul PSD odată cu persoana care trebuie să-i ducă lui Liviu Dragnea o navetă de bere, pentru a mânca din micii promişi de preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Gratar. Dragnea da micii. A zis ca sa ne tinem de cuvant si sa mergem. Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai. Firea se ocupa de salata si transport dupa pt cine bea. Dancila o sa ne cânte!", se arată în evenimentul creat pe Facebook.

Vezi şi: FABULOS Liviu Dragnea, selfie la volan, replici cu internauții, pe Facebook: 'Dacă e mustăcoiul, dau o bere' / 'Te aștept la PSD, eu aduc micii' - FOTO

Liderul PSD a scris, marţi seară, pe Facebook, că a fost anunţat de mai multe persoane că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS. Dragnea era și el pe Autostrada Soarelui, unde avusese loc un accident rutier, ceea ce a dus la blocaj pe mai mulți kilometri. Pentru că a avut timp, Dragnea a intrat în dialog cu fanii, dar mai ales cu dușmanii de pa Facebook. ”Daca asta care cârâie aici este mustaciosul,eu dau o naveta cu bere!!Ba livache,bro,fa un selfie si fa.mi in ciuda! Du te draq de troll...”, a fost mesajul care l-a ”băgat în joc” pe Dragnea.

Liderul PSD a făcut selfie și l-a postat, iar internautul l-a anunțat că vrea să se țină de cuvânt și să dea berea. ”Cum rămâne cu naveta?”, a replicat Dragnea, iar răspunsul a venit. ”Eu ma tin de promisiune!!!!Dau o naveta cu bere!Unde?!?!”, a întrebat cel cu berea. ”Săptămâna viitoare, la sediul PSD! Eu aduc micii! Luni la 17:00, vă aștept la sediul PSD din Kiseleff!”, a precizat Dragnea.