Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Liviu Dragnea, selfie la volan, replici cu internauții, pe Facebook: 'Dacă e mustăcoiul, dau o bere' / 'Te aștept la PSD, eu aduc micii' - FOTO

facebook
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scris, marţi seară pe Facebook, că a fost anunţat de mai multe persoane că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS. Toată lumea s-a mirat că liderul din Teleorman e interesat de ce se întâmplă cu românii care revin de la mare. De fapt, Dragnea era și el pe Autostrada Soarelui, unde avusese loc un accident rutier, ceea ce a dus la blocaj pe mai mulți kilometri.

Pentru că a avut timp, Dragnea a intrat în dialog cu fanii, dar mai ales cu dușmanii de pa Facebook. ”Daca asta care cârâie aici este mustaciosul,eu dau o naveta cu bere!!Ba livache,bro,fa un selfie si fa.mi in ciuda! Du te draq de troll...”, a fost mesajul care l-a ”băgat în joc” pe Dragnea. Liderul PSD a făcut selfie și l-a postat, iar internautul l-a anunțat că vrea să se țină de cuvânt și să dea berea.

Citește și: Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

”Cum rămâne cu naveta?”, a replicat Dragnea, iar răspunsul a venit. ”Eu ma tin de promisiune!!!!Dau o naveta cu bere!Unde?!?!”, a întrebat cel cu berea. ”Săptămâna viitoare, la sediul PSD! Eu aduc micii! Luni la 17:00, vă aștept la sediul PSD din Kiseleff!”, a precizat Dragnea.

”Eu am zis că îi dictez Irinei ce să scrie în răspunsurile către dvs, deoarece eu sunt la volan îmi dau seama cât de atent citiți...Am ajuns deja acasă și Irina spune că nu are dispoziție de poze acum, dar dacă vreți neapărat, vă trimit o poză de azi, de la mare”, a precizat șeful deputaților, când a fost întrebat dacă nu încalcă legea pentru că trimite mesaje în timp ce conduce.

Citește și: Cine are cele mai multe victorii la Exalton până acum! El ar putea câștiga 100.000 de euro

O altă întrebare a fost referitoare la ultima dată când Dragnea a plătit taxa de pod la Fetești. ”Vineri am plătit. Personal, pentru că am fost la volan.”, a replicat Dragnea, care a prezentat și SMS-ul de la CNAIR.

Unul dintre fanii săi l-a felicitat pentru această campanie de comunicare on-line: ”Domnule Dragnea ar trebui sa comunicati mereu cu poporul in felul asta.”. ”Știu, însă din păcate, timpul nu îmi permite asta mereu. Dar încerc, cât pot”, a scris Dragnea.

Citește și: Inna, prinsă în mijlocul unui scandal amoros! Ar fi “stricat” căsnicia unui actor celebru .

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.