DEZASTRU la Campionatul de Viteză în Coastă din Brașov: Pilot şi spectatori, duşi de URGENŢĂ la spital

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 10-06-2018 18:15

Un pilot de raliu și doi spectatori au fost răniți, duminică, la Campionatul de Viteză în Coastă din Brașov, după ce concurentul a pierdut controlul vehiculului și a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, în care se aflau două femei, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, CERTAT de fiul lui Ion Raţiu: 'Nu este cu nimic mai bun decât liderii PSD şi ALDE'

Accidentul s-a produs duminică pe Drumul Poienii, în județul Brașov, când unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

Citeşte şi: Primarul care a criticat mitingul colegilor săi din PSD: 'Eu am treabă cu gaşca asta care acum a capturat partidul'

"Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturim care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului și a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroșat. Victimele au fost preluate de către ambulanță", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Ambulanţa a preluat atât pilotul, cât şi două femei aflate în maşina lovită.

Pilotul care a provocat accidentul participa la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfășurat la Brașov.

Sâmbătă, un alt pilot din Timișoara a fost rănit la gleznă, după ce, la antrenamente, s-a oprit cu mașina într-un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv, 89 de piloți s-au înscris la cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Total, care se desfășoară în acest weekend la Brașov.