Liberala Raluca Turcan toarnă gaz pe foc în 'scandalul Firea'. Solicitare URGENTĂ pentru Dragnea

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 13-06-2018 18:57

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan afirmă miercuri că, în cazul în care Liviu Dragnea nu îi demite pe șefii filialelor PSD care au prezentat pe Facebook un colaj foto cu mesaje potrivit cărora Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională, atunci demonstrează că el este coordonatorul, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Titus Corlățean dezvăluie DETALII de CULISE despre discuția cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

Demiterea sau demisia! Dacă Dragnea nu-i demite pe președinții de organizații în care au fost promovate mesaje în care manipulează insultător folosindu-se de imaginea Simonei Halep înseamnă că le-a coordonat. Că le girează. Reprezintă cea mai clară dovadă că acest om nu mai are nimic sfânt, nu mai prețuiește nimic pe lumea asta. Doar pe el și interesul lui. Își batjocorește colegii de partid. Batjocorește oamenii care au votat PSD. Sfidează românii care nu l-au votat. Strivește orice model de muncă multă cinstită, susținută. Aruncă în derizoriu încrederea construită în România în mod anevoios și cu eforturi uriașe. Pare că sunt disperați. Că se apropie ziua decontului. Pentru hoție și pentru incompetență.

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook, marți seară, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Națională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Colajul foto a fost postat de organizațiile județene ale social-democraților din Giurgiu, Tulcea, Mehedinți, Constanța și Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

În colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, însoțite de textele ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de ” și ”A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Într-o fotografie câștigătoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare într-o ipostază nedumirită, iar legenda pozei este ”Reacția Simonei Halep când oamenii au început să huiduie pe Arena Națională”.

În partea inferioară a colajului, o altă fotografie a Simonei Halep, în care ridică premiul de la Roland Garros, este alăturată unei imagini de la mitingul PSD de sâmbătă, din Piața Victoriei.