SOLICITARE din PSD Nebunia plângerilor penale politice trebuie să înceteze. Orban ar trebuie să demisioneze din fruntea PNL (deputat Beatrice Tudor)

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 30-09-2018 07:41
Actualizat: 30-09-2018 08:42

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor a declarat, în contextul în care DIICOT a clasat plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare pe motiv că fapta nu există, că politicienii din Opoziție trebuie să se oprească din a depune “plângeri penale politice”. Mai mult, deputatul PSD de București a susținut că Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din funcția de Președinte PNL din cauza scandalului internațional creat.

Moment BIZAR, în direct la TVR: un cameraman a IZBUCNIT în timpul unei dezbateri pe referendumul pentru familie

“Plângerea penală politică este noua găselniță a PNL și USR, menită să discrediteze și să forțeze schimbarea din funcție a demnitarilor PSD. Este cea mai recentă găselniță a partidelor din Opoziție, care nu mai știu cum să facă și să îndemne pe alții să depună plângeri penale, pentru a încerca să câștige, prin organele de anchetă penale, capital electoral.

Cel mai grăitor exemplu este plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Primului Ministru Viorica Dăncilă, pe care Președintele PNL a acuzat-o de înaltă trădare pe tema mutării ambasadei României din Israel. Acum am aflat că DIICOT a decis clasarea acestei plângeri penale penibile pe motiv că fapta nu există. Însă răul este făcut.

Relația României cu Israel a avut de suferit din cauza plângerii penibile a dlui Orban, iar relația cu SUA a fost la rândul său afectată. Pentru răul făcut României în această speță, dl Orban ar trebuie să demisioneze de urgență din funcția de președinte al PNL”, a declarat Beatrice Tudor.