Italienii de la Fiorentina susțin că s-ar putea să-l fi găsit pe noul Adrian Mutu: Marko Pjaca poate călca pe urmele 'Briliantului'

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 09-10-2018 13:14

Italienii de la Fiorentina au dezvăluit că s-ar putea să-l fi găsit pe noul Adrian Mutu. Fostul internaţional italian Luca Toni (41 de ani), care a făcut cuplu cu Mutu în ofensiva Fiorentinei, crede că atacantul croat al echipei "Viola", Marko Pjaca, poate călca pe urmele "Briliantului", scrie Mediafax.

"Pjaca poate deveni noul Mutu", a spus Luca Toni, potrivit publicației Corriere Fiorentino

Împrumutat în vară cu opţiune de transfer definitiv de la Juventus Torino, Marko Pjaca a preluat tricoul cu numărul 10, tricou purtat de Adrian Mutu între 2006 şi 2011. La Fiorentina, fostul atacant a avut cele mai bune evoluţii din carieră, adunând 143 de meciuri, 69 de goluri şi 26 de pase decisive.

Citește și: Gică Popescu a împlinit 51 de ani, iar FC Barcelona nu a uitat de unul dintre cei mai importanți fotbaliști români: 'Goal morning! La mulți ani, Popescu.'

Conform Transfermarkt, Marko Pjaca, de 23 de ani, este cotat la 15 milioane de euro. Fotbalistului croat i se încheie contractul de împrumut, de la Juventus la Fiorentina, în ianuarie 2019. Pentru a rămâne la Fiorentina, echipa viola trebuie să plătească 20 de milioane de euro pentru a-l transfera pe atacant.