Și-a ÎMPUȘCAT iubita și a crezut că e MOARTĂ, iar apoi s-a SINUCIS: Femeia a scăpat și e la spital

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 07-11-2018 23:08
Actualizat: 07-11-2018 23:09

O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Tulcea, miercuri seară, după ce a fost împuşcată de concubinul ei, cu o armă de vânătoare. După comiterea faptei, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis cu aceeaşi armă, informează News.ro. Evenimentul ar fi avut loc chiar în magazinul din localitate.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, oamenii legii au fost sesizaţi de faptul că, miercuri seară, în localitatea Mahmudia, un bărbat a murit şi o femeie se află în stare gravă.

Citește și: CUTREMUR în PSD: A doua organizaţie judeţeană care se opune pe faţă CEx-ului. Hotărâri 'neîntemeiate și abuzive'

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a certat cu concubina lui, de 33 de ani, a pus mâna pe arma de vânătoare şi a împuşcat-o. Apoi, bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi armă.

Citește și: SUSȚINERE NEAȘTEPTATĂ pentru Liviu Dragnea, din opoziție: ÎCCJ va trebui să țină cont de decizia CCR. Nu văd cu ce îl va afecta pe Dragnea

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că femeia era în viaţă, ea fiind grav rănită. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri de specialitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.