Viorica Dăncilă, taxată usturător de Opoziție după ultima gafă: 'Predilecţiile PNL sunt pentru o creştere economică sănătoasă'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 16-11-2018 08:38

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă i-a dat replica premierului Viorica Dăncilă, după gafa acesteia, care a vorbit despre "predilecţiile" opoziţiei.

SECRETUL unui medic de 94 de ani - Acest ALIMENT ține departe răcelile

"Aşa cum se poate observa din date oficiale statistice, România se află într-o situaţie economică dificilă, iar predilecţiile opoziţiei şi a PNL la care face referire doamna premier Dăncilă, neînţelegând diferenţa dintre predicţii şi predilecţii, sunt foarte clare. `Predilecţiile` PNL sunt pentru o creştere economică sănătoasă, pentru creşterea puterii de cumpărare a românilor, sunt pentru o Românie puternică în Uniunea Europeană, pentru o guvernare are să aducă prosperitate pentru toţi românii", a afirmat Ionel Dancă, joi, la Palatul Parlamentului, potrivit B1 Tv.

Acesta a mai criticat dur şi  declarațiile premierului Viorica Dăncilă, cu privire la rezoluția Parlamentului European privind România cât și concluziile raportului MCV. Ionel Dancă a arătat că actualul Guvern încalcă principiile şi valorile europene.